Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

FOREVER DOGS

Because we care about dogs!

Bekijk onze diensten

Privé-les aan huis

Vaak lukt het niet helemaal om bepaalde zaken opgelost te krijgen in een hondenschool. Dan is het handig om even een professionele hondeninstructeur aan huis te laten komen die je al de nodige aandacht kan bieden. Prijs: 25 €/uur.

Gedragstherapie

Soms is de communicatie verstoord en wordt de hond een last. Agressie, vernieling, verlatingsangst, plassen in huis, enz... kunnen dan vaak voorkomen. Wij helpen u hier graag mee. Prijs: 90 € voor een basisconsult met opvolging, 140 € basisconsult met intensieve begeleiding en opvolging, 50 € voor advies (bij bv. verhuis, verbouwingen, aanschaf/adoptie, ...) Andere gevallen op offerte.

Advies bij levensveranderingen

Mensen kennen veel veranderingen in hun leven en die worden niet altijd even gemakkelijk doorstaan door onze brave viervoeters. Wij bieden dan ook advies bij aanschaf/adoptie, alsook bij het krijgen van een baby, verbouwingen, verhuis, aanschaf/adoptie van een ander huisdier, enz...

Juridisch advies

Heb je contracten moeten ondertekenen voor de aanschaf van je hond, je hond vertoont gebreken die verborgen waren bij de aanschaf, je hond heeft schade veroorzaakt en je zou aansprakelijk gesteld kunnen worden, ... Wij kunnen jullie verduidelijkingen aanbieden. Onze interne juridische dienst staat tot uw dienst voor juridisch advies/uitleg.

Organisatie van hond/geleider activiteiten

Kom regelmatig terug voor onze agenda. In de loop van 2016 zullen we alvast een paar interessante evenementen organiseren, gaande van tombola's, sportieve evenementen, wandelzoektochten voor hond en geleiders, als uitzonderlijke bezoeken van beruchte toeristische plaatsen (en jawel! Deze keer met uw hond), enz... .

Brochures en boeken

Hou onze webshop in de gaten voor de FOREVER DOG TRAVEL GUIDES per regio, met interessante en boordevol hond-georiënteerde nuttige informatie. Indien uw bestemming niet verschijnt in de lijst van de reeds voorziene gidsen, neem gerust contact op met ons. Wie weet komt er nog een gids bij.

Verkoop/verhuur van materiaal

Wij bieden een ruim aan bod aan professioneel hond-bewust materiaal zoals harnassen, zwemvesten, benches, enz... Natuurlijk beseffen we dat niet elke geleider materiaal wenst aan te kopen die hij misschien slechts één keer zal gebruiken (bv. een bench om de hond erin te laten revalideren, een hondenaanhangwagen om naar het strand te gaan en zo de wagen niet vuil te krijgen, enz...). Dat is dan ook de reden waarom wij naast de verkoop ook bepaald materiaal verhuren. De prijzen van het verkochte materiaal vindt u op de webshop. Bij grote bestellingen kan gerust contact opgenomen worden voor het bekomen van een kortingscode. De prijzen voor de verhuur van materiaal kan opgevraagd worden via het contactformulier hiernaast.

Naar de Webshop

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible